Viser arkivet for mars, 2012

Visuell magi - når Even tryller data om til bilder

Offentlige institusjoner har i flere år klødd seg i hodet over hvordan de skal bruke sosiale medier. Kanskje de kan få minst like stor nytte av å visualisere dataene de sitter på? Kollega Even Westvang skal fortelle om sine datavisualiseringsprosjekt på Litteraturhuset 22. mars.

Les om Kommunikasjonsforeningens frokostmøte her.

Offentlige data presentert på den riktige måten, kan avdekke mønster i samfunnsutviklingen som vi ikke klarer å se på andre måter.
Les mer…

Nytt fotoredigeringsverktøy på Origo - Pixlr

Når du skal redigere banner i en sone du har på Origo, vil du fra nå bruk Pixlr, ikke Picnic som tidligere. Redigeringsverktøyet Picnic skal lukkes i april etter at det ble kjøpt opp av Google+.

Pixlr har alle finessene man trenger til lettvektig fotoredigering og noen morsomme “vintage” effekter som er fine å ha. Pixlr har også nyttige app’er for iPhone og Android. For vår del er det essensielt at Pixlr har et API som gjør det mulig å integrere verktøyet hos Origo.

Bruk kommentarfeltet under dersom du lurer på noe om Pixlr.

Vil du vite mer om Origo, våre dialogverktøy, og hvordan din organisasjon kan ta Origo i bruk for samhandling, ta en kikk på her.