Viser arkivet for november, 2011

Sosiale medier i klasserommet: Westerfag

Origo ønsker å redefinere hva et digitalt læringsverktøy kan være. Da setter vi samtale og samarbeid i fokus for lærere og studenter.

De siste månedene har vi jobbet med å utvikle et nettbasert samarbeidsverktøy for studenter og lærere ved den kreative høyskole Westerdals – Westerfag. Westerfag har blitt utviklet i fellesskap mellom studentene, faglig og tekniske ansatte ved Westerdals og Origo.

Dagens læringsplattform er ofte store og tungvinte, og er ikke tilpasset samtale og samarbeid. De fungerer best til å sende ut beskjeder og laste opp innleveringer. Origo har laget verktøy for dialog på nett i mer enn 5 år, og vi har sett at skoler har hatt behov for faglige sosiale media-arenaer.

Les mer om Westerfag

Husk - frist for Operasjon julegave er 5. desember!

Har du lyst til å gi og få en annerledes julegave i år? Bli med på Operasjon julegave, fristen går ut om én uke! 115 personer har allerede meldt seg på, men det er plass til deg også.

Foto: Urban Woodswalker, Flickr, CC BY-ND 2.0

Les mer om Operasjon julegave her og hvorfor noen synes det er ekstra stas med anonyme julegaver.

Et kjapt spørsmål om politisk engasjement, sosiale medier og app'er

Når dere sprer info om en politiske sak på Twitter, “liker” ulike støttegrupper på Facebook, skifter profilbilde for å støtte en sak, føler dere at DET NYTTER? At dere kan påvirke en sak ved å gjøre disse tingene?

Les mer…

Vil du vite mer om Origo, våre dialogverktøy, og hvordan din organisasjon kan ta Origo i bruk for samhandling, ta en kikk på her.