Social Timing: Nå kan du forhåndspublisere på Origo

Foretrekker du å skrive et utkast og lagre før du trykker publiserer? Eller har du funnet ut at tirsdag 08:30 er det PERFEKTE tidspunktet å publisere på? Nå kan du gjøre det enkelt på Origo.

Når du skriver et innlegg på Origo, kan du enten publisere det umiddelbart eller sette dato og klokkeslett for når du ønsker å legge ut innlegget. Det gjør du ved å gå til ”Skriv innlegg” og velge ”Avansert” i fanen over innlegget:

Enkelt og nyttig! Dette gjør også at du kan vise en tekst til andre (som er vert i samme sonen) før du publiserer. Det er praktisk dersom man har en samarbeidsblogg.

Er det forresten noen som har oversikt over “social timing” for norske forhold – altså når på døgnet/i uka man får mest schwung på innholdet man legger ut på nett? Selvfølgelig er kvaliteten på teksten eller innholdet styrende for hvor mange som ønsker å lese det og spre det, men vi vet også at tidspunkt for publisering har noe å si. Så nyttige lenker mottas med takk!

Via KissMetrics

Her noen eksempler på utenlandske undersøkelser over social timing:

Vist 10893 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Flott, og nyttig, det er tidkrevende å legge inn fotografier, og redigere en tekst (layout), selv om den er ferdigskrevet i Word – kjekt av vi nå har muligheten til å se igjennom, både en og to ganger, før publisering.

Første forsøk gikk svært dårlig – skulle vært lagt ut i dag, kl. 08.30 – men er ikke å finne.
Problem når jeg i tillegg ikke har tilgang til innstillinger / adm.side. (vert har ikke funnet innlegget…)
Hva gør vi nu, lille du…?

Knut Georg, kan du sende inn en feilrapport med lenken til sonen du forsøkt å publisere i, så kikker vi på det? Takk.

Abdihakim
Somalisk Journalist

Namsos er en liten verden

jeg har vært i Namsos nesten 2 år og jeg følte at jeg har besøkte mange land I verden. Norge er en maltikulturelle land fordi det er mange forskjellige mennesker som kom fra alle verden lever her. Namsos er så spesiell I forhold til hvor mange nasjonalitet lever her. Du kan se asianere, afrikanere, auropian, american. Noen av dem kom for jobb, noen av dem kom som flyktninger, noen av dem kom gjennom FN og noen av dem giftet med en norsk mann eller norsk dama.

Så kan vi se Namsos er en liten verden. Du kan spise mat fra nesten 30 forskjellige land. Vi kan samle alle nasjonalitet og kan lære hverandre kuluren, musikk, dans, mat og andre fine ting fra hver eneste land.

Så hvis jeg ta landene som er I Namsos, skal jeg starte fra Somalia som jeg kommer fra, Eriteria, Ethiopa, Ghana, 2 Sudan, Nigeria, Kongo, Mali (Afrika). Mangolia, Kina, Filipinene, Thailand, Afghanistan, Iran, Bangaladesh, Sirilanka, Iran, Irak, Palestina, (Asia). Poland, Latvia, Hungary, Sverige, England, Iceland, Russland, Chechinya, Tyrkia, Frankrike, Spania (europe). USA, Colombia.

Verden er fem kontinent og vi har I namsos fire kontinenter, kanskje det er en australisk som jeg kjenner ikke. Så jeg kan si igjen og igjen at Namsos er spesial by som er liten, men det også vedig stor fordi hele verden er her.

hva doc synes!