Nordic Techpolitics 2012

Mange av dere har sikkert fått med dere at Origo i forrige uke arrangere konferansen Nordic Techpolitics. Takk til alle som kom og gjorde Nordic Techpolitics 2011 i Oslo til en gedigen opptur! For dere som ikke kunne være der – vel, dere gikk glipp av noe! Men heldigvis har dere nå muligheten til å ta en kikk på videoene fra konfensen.

(Dere finner en engelsk versjon av denne bloggposten på nettsiden for Nordic Techpolitics)

Vi har bestemt oss for at vi ønsker å arrangere Nordic Techpolitics i 2012 også (yohoo!) Og mens vi jobber med logistikkdetaljer slik som dato og sted, kan dere kose dere med videoene fra årets konferanse. Vi starter med Andrew Rasiej, grunnlegger av konferansen Personal Democracy Forum, som snakket om the New Era of We Government.

Andrew Rasiej – The new Era of We-Government, Nordic Techpolitics 2011 from Origo.no on Vimeo.

Vi håper også folk la merke til en Twittermelding Rasiej sendte ut:

Vi kommer til å oppdatere Nordic Techpolitics-bloggen med flere videoer i dagene som kommer, så følg med. Du kan også sjekke ut hva som ble sagt på Twitter om konferansen på hashtag’en #ntp11

Vi ønsker å teste ut om Google Moderator kan være et nyttig verktøy for å samle inn ideer og stemme på dem, så vi har startet en side hvor du kan komme med forslag til Nordic Techpolitics 2012:

For små og store nyheter om Nordic Techpolitics, følg oss på Twitter og Facebook!

Vist 413 ganger. Følges av 1 person.