Operasjon Julegave, tusen julesmil og annet julesnadder

Hva tenker du på, nissefar?

Julen begynner tidlig, også på Origo. Siden det i dag er 1. desember og vi ikke klarer å holde oss lenger, må vi bare fortelle om noen morsomme juleprosjekt vi har kommet over på Origo.

Har du lyst på en ekstra spennende julegave? Bli med på Operasjon Julegave, som har målsetning å spre kreative gaver og rekruttere nye Origobrukere. Kort fortalt går det ut på at du “søker om medlemsskap i sonen”http://operasjon-julegave.origo.no/, sender noe morsomt, kreativt eller fint til en annen Origobruker, og får en gave fra en annen Origobruker. Klarer du å verve venner, blir du også med i trekningen om en helt spesiell og mystisk gave.
I fjor fikk Linn Kristine tre nøtter fra Askepott. Mon tro hva du får?

Er du fra Odda og har et stort smil? Da kan du sende smilet ditt til Underverket-sonen, hvor tusen julesmil skal samles på ett julekort. Odda-glisene skal deles ut som julekort til Jens Stoltenberg, Barack Obama, Kristen Gislefoss, Sigbjørn Johnsen, Knut Nærum, Dag Solstad, Erlend Loe, kongefamilien, Trond Espen Seim, Tore Renberg, Arne Speed Mikalsen, mannen i gata, nabokommuner, samarbeidspartnere, venner og fiender, m.fl.

Knut har smilt for Odda.

Dersom du ikke kan få nok av allslags juleforberedelser, her er samlesiden for alt som har med jul på Origo å gjøre. SINTEFs forskrift for korrekt pepperkakehus er selvfølglig nyttig – du vil vel ikke gi barna dine et dårlig isolert pepperkakehus?

Har du en juleidé som er bedre enn alle andres?

Du unngår slike pepperkakehus dersom du følger SINTEFs pepperkakehusforskrift. — Foto: MoToMo, Flickr, CC

Vist 596 ganger. Følges av 1 person.